Sievietes nereti salīdzina vīriešus, taču katrs cilvēks ir individuāls un patiesībā – vīrieši mēdz būt ļoti dažādi, ir tādi, kuriem patīk dominēt pār sievieti, ir tādi, kuriem patīk pakļauties, pastāv arī zelta vidusceļš – vīrieši, kuriem patīk meklēt kompromisu, vienīgā lieta – nereti vīrieši mēdz pieļaut vienas un tās pašas kļūdas randiņu periodā. Tieši tas sievietēm liek domāt, ka visi vīrieši ir vienādi. Otrapuse.lv aicina iepazīties ar tipiskām kļūdām, ko vīrieši mēdz pieļaut randiņu laikā:

1. Gaidīt, ka viņa spers pirmo soli
Jā, mēs dzīvojam 21.gs., un sieviete var veikt pirmo soli, piemēram, uzaicināt vīrieti uz randiņu vai noskūpstīt Tevi, bet, neskatoties uz to, sievietes vēl joprojām vēlas, lai vīrietis viņām nedaudz dzenas pakaļ. Līdz ar to – sēžot un cerot, ka sieviete veiks pirmo gājienu – Tu vari pazaudēt viņu, jo visticamākais nebūs tā, ka sieviete bieži spers pirmos soļus.

2. Tev nav plānu
Ja arī Tava sieviete vēlas būt neatkarīga, neaizmirsti, ka sievietēm patīk vīrieši, kuri māk pieņemt pareizos lēmumus, plānot laiku, piedāvāt interesantas aktivitātes. Sievietēm patīk, ja viņas aizved uz kādu jauku vietu. Ideāli ir tad, ja vīrietis ne tikai iepriekš izpēta, kur varētu aizvest savu dāmu, bet pirms tam arī viņai pajautā viedokli, vai viņa vēlas tur doties. Piemēram: “Es dzirdēju, ka SPA centrā, kas nesen ir atvēries, ir ļoti daudz pirtis. Vai Tu vēlētos doties sasildīties?” Tas parāda, ka viņa Tev ir svarīga, jo Tu ne tikai meklē vietas, kur viņu var aizvest, bet tajā pašā laikā ļauj viņai pieņemt gala lēmumu.

3. Atzīšanās, ka esi nervozs
Atzīt, ka esi bijis nervozs, satiekoties ar konkrēto sievieti, vēlams tikai pēc laika, kad attiecības ir jau veiksmīgi izveidojušās, piemēram, viena gada jubilejā vai pat sarunā pie kāzu galda. Ja Tu jau pirmajā randiņā teiksi sievietei: “Es ļoti, ļoti uztraucos”, viņai tas var šķist dīvaini, tomēr nereti sievietes vēlas, lai vīrietis ir stiprais plecs blakus.


4. Izlikšanās, ka Tev ir vienalga
Nereti sievietes mēdz pievērst uzmanību tam, ko nevar dabūt, bet atminies, ka tajā pašā laikā – katrai sievietei patīk justies īpašai, lolotai. Ja ilglaicīgi izliksies, ka Tev ir vienalga par otru, vari viņu pazaudēt. Svarīgi sajust robežu! Ja jau esi aizgājis ar viņu uz pirmajiem randiņiem – neaizmirsti izrādīt uzmanību tad, kad neesat blakus.

5. Spēlēšanās ar savu telefonu/ Nepārtraukta skatīšanās telefonā
NOLIEC SAVU TELEFONU MALĀ randiņu laikā! Sievietei var likties, ka viņa nav Tev svarīga, vai…, ka Tev ir tik garlaicīgi ar viņu, ka nepārtraukti skaties pulkstenī. Ja arī gaidi svarīgu zvanu, pirms tam pabrīdini sievieti, ka iespējams Tev randiņa laikā piezvanīs kāds no darba, un šis zvans Tev ir ļoti būtisks.
 

6. Intereses neizrādīšana sarunas laikā
Ikvienam patīk runāt par sevi, domājams, tas attiecas arī uz Tevi, bet esi gatavs uzklausīt arī otru. Nereti vīrieši mēdz uzdot jautājumu, bet brīdī, kad sieviete atver muti un vēlas izteikt atbildi, vīrietis sāk skatīties apkārt, telefonā utt. Ja uzdod jautājumu, tad arī centies izrādīt interesi, skatoties otram cilvēkam acīs, uzdodot precizējošus jautājumus un padaloties ar savu skatījumu.

7. Randiņā stāsti par neseniem, neveiksmīgiem randiņiem
Protams, sievietei būs interesanti klausīties Tavos neveiklajos randiņu piedzīvojumos, bet tajā pašā laikā – viņa var bažīties, 1) ka stāstīsi citiem par viņu randiņu kā izgāšanos; 2) ja nesen būsi gājis uz daudziem randiņiem, viņa var uztraukties, ka jau nākotnē esi ieplānojis citus randiņus uz priekšu.

8. Runāšana par savu bijušo/ jautāšana par viņas bijušo
Pirmajos randiņos izvairies aizrautīgi stāstīt par savu bijušo draudzeni, kā arī jautāt par viņas bijušo vīrieti. Lai gan šis šķiet pašsaprotams fakts, tieši daudzas attiecības tā arī neizveidojas, jo kāds aizrautīgi vēl joprojām runā un domā par pagātni.

9. Mana mamma teica…
Patiesi jauki, ja vīrietim ģimene ir svarīga, bet pārāk daudz neaizraujies ar savas mātes pieminēšanu pirmajos randiņos, tas var aizbiedēt sievieti un likt domāt, ka Tu nemēdz patstāvīgi domāt, bet gan paļaujies it visā uz mātes viedokli (arī izvēlies dzīves partneri saskaņā ar mātes uzskatiem).

10. Perfektās sievietes gaidīšana
Atminies, ka neviens nav perfekts – pasaulē neeksistē ne perfekti vīrieši, ne perfektas sievietes, attiecīgi – nepadodies pārāk ātri, respektīvi, nepieņem pārāk ātri lēmumu, ka nekas nesanāks, ja sieviete pilnībā neatbilst Tavam ideālam, iespējams viņā tāpat ir ļoti daudz labu īpašību un jūs varat izveidot veiksmīgas attiecības.


Vēlot veiksmi randiņos,
Tava otrapuse.lv
Informācijas avoti - telegraph.co.uk, menshealth.com