2018. gada 5. februārī Kate un Normunds iepazinās portālā Otrapuse.lv. Lai gan sākotnēji abi bija reģistrējušies intereses pēc, bez nopietniem nolūkiem, šī iepazīšanās izrādījās liktenīga.

ssss

Pirmais randiņš dzimtsarakstu nodaļā

“Sarakstījāmies nedēļu. Portālā biju piereģistrējusies intereses pēc, savukārt Normundam ieteica reģistrēties draugs, ar domu, lai pamēģina kaut ko jaunu. Pēc nedēļas ilgas sarakstes nolēmu riskēt un uzaicināt Normundu uz mana bijušā drauga labākā drauga kāzām. Mēs bijām vienojušies, ka uz kāzām brauksim ar taksi. Es braucu no Mežciema un paceļam no mājas “paķēru” Normundu Purvciemā. Lai gan kopš mūsu iepazīšanās portālā Otrapuse.lv bija pagājusi tikai nedēļa, nenožēloju, ka riskēju, jo bija forša ballīte, turklāt mūsu pirmais randiņš būs neaizmirstams, tas norisinājās dzimtsarakstu nodaļā.

Sajūta bija tāda, ka pazīstu viņu jau vairākus gadus

Uzreiz pēc kāzām nolēmām, ka mums vajag satikties, attiecīgi nākamajā dienā aizgājām kopīgās pusdienās uz “Lido” pie Vērmanes dārza. Tieši pusdienu laikā daudz sarunājāmies un es sapratu, ka mums ir daudz kā kopīga, neskatoties uz lielo gadu starpību. Man ir 31 gads, viņam 43, iepriekš nekad nedomāju, ka jutīšos tik labi kopā ar cilvēku, ar kuru ir tik liela gadu starpība, bet dzīvē nekad neko nevar zināt. Mēs esam kopā vairāk nekā divus gadus un šo vecuma starpību nevar just”, nosaka Kate. Viņa arī atzīst, ka sajūtas randiņa laikā bija lieliskas un virmojošas. Sarunu laikā viņa jutās brīvi, atklāti, un iekšā virmoja sajūta, ka Normundu Kate jau pazīst ilgi. Interesanti, ka randiņa laikā atklājās, ka Normundam un Katei ir vairākas kopīgas paziņas, sākot no draugiem, beidzot ar radiniekiem. Normunda māsas dēls mācījās Kates meitiņai blakus grupiņā, attiecīgi viņas un Normunda mamma jau bija tikušās iepriekš. Šobrīd jau vairāk kā gadu Normunds un Kate dzīvo kopā.

b23

Kopīgā vājība - krāmu tirdziņi

“Pēc horoskopa viņš ir valdonīgs lauva, turklāt es - mierīga zivtiņa. Esam kopā izveidojuši interesantu un radošu dzīvi. Normunds veido daudz dažādu radošo darbu, turklāt es zīmēju un rakstu dzejoļus. Mūsu kopīgā vājība ir krāmu tirdziņi, kuros vienmēr varam atrast kaut ko tuvu sirdij, tāpat mums ir līdzīga mūzikas gaume. Labprāt pavadām laiku kopā ar bērniem. Normunda dēliņam ir 11 gadi, turklāt manai meitiņai – 10 gadi, viņi ļoti labi sadzīvo savā starpā. Bieži atpūšamies pie dabas, piemēram, ik pa laikam laivojam kopā pa Gauju”, nosaka Kate. Atceroties pirmos randiņus, Kate atzīst, ka uztraukums pirms katra randiņa bija nenormāli liels, bet katra tikšanās reize bija kā liels piedzīvojums, jo sākotnēji Normundu viņa satika tikai nedēļas nogalēs.

dwef

“Noslēgumā vēlamies teikt lielu paldies iepazīšanās portālam Otrapuse.lv, ka mums bija iespēja liktenīgi atrast vienam otru”, pateicībā Kate un Normunds.