Pirmā reize ar jaunu partneri var šķist dīvaina, kā arī biedējoša, īpaši, ja iepriekš Tev ir ilglaicīgi bijušas attiecības tikai ar vienu cilvēku. Lūk, daži padomi sievietēm, kas palīdzēs, lai pirmā reize būtu pēc iespējas veiksmīgāka.

sexy

1. Velc apakšveļu, kurā jūties ērti

Bieži vien, uzvelkot seksīgu apakšveļu, kuru mēs nemēdzam valkāt ikdienā, mēs nejūtamies ērti un pārliecināti par sevi. Piemēram, ja Tu ikdienā neesi pieradusi nēsāt stringbiksītes, tad nebūtu ieteicams tās vilkt arī pirmajā naktī ar jaunu partneri. Centies pieturēties pie tādas apakšveļas un apģērba, kurā jūties komfortabli un labi izskaties, tas palīdzēs Tev justies ērti, skaisti un pievilcīgi.

2. Sāc lēnām

Jebkuram cilvēkam ir vajadzīgs laiks, lai pierastu pie otra cilvēka ķermeņa, stila un vēlmēm, saprotams, ka ugunīgs, lielisks sekss var būt ātrs, bet, ja šī ir pirmā reize ar jaunu partneri, tad vislabāk dzimumaktu iesākt lēnām, lai pamazām varat pierast viens pie otra ķermeņa.

feet

3. Nebaidies runāt par savām vēlmēm

Ja Tavs partneris dara kaut ko tādu, kas Tev nepatīk, nebaidies un pastāsti par to viņam. Tāpat, ja Tev ir bažas, ka otram nepatīk tas, ko Tu dari, jautā viņam par sajūtām.

4. Nekādā gadījumā nerunā par iepriekšējiem partneriem

Lielākajai daļai cilvēku nepatīk, ja viņus salīdzina ar iepriekšējiem partneriem. Pat, ja Tavs salīdzinājums ir pozitīvs un Tu vēlies izteikt to, cik ļoti Tev patīk jaunais partneris, salīdzinot uz iepriekšējo fona, nedari to!

5. Mēģini aizmirst par ārējo izskatu

Saprotams, ka pirmajā reizē var būt satraukums, vai jauno izredzēto apmierina Tavs ķermenis, bet mēģini uz to nekoncentrēties. Šī persona ir izvēlējusies būt blakus ar Tevi, kā arī satuvināties, tāpēc ir skaidrs, ka otram ir simpātijas pret Tevi. Pārāk lielas bažas par ārējo izskatu var atņemt prieku, kā arī sabojāt emocijas pirmās nakts laikā.

zz

6. Paņem ūdens glāzi

Dažreiz sekss ir nogurdinošs un paņem daudz spēka, tāpēc gan Tu, gan Tavs partneris kādā brīdī var sajusties izslāpis, tāpēc pirms dodies uz guļamistabu, neaizmirsti par ūdens glāzi.

7. Nekautrējies par savām emocijām. Ja vajag – smejies!

Dažreiz seksā gadās apmulsuma brīži, tādos gadījumos nekautrējies par savām emocijām. Ja nepieciešams – viegli pasmejies par sevi. Smiekli kopā ar savu partneri (protams, ne ļauni smiekli par otru) dzimumakta laikā palīdz satuvināties, turklāt nelieli smiekli par savu neizveicību vai neveiklo gājienu, noteikti pārspēj neērto klusumu.

bed

8. Izsargāšanās un lubrikants

Nekad neatstāj atbildību par izsargāšanos tikai uz savu partneri, tāpat ir labi padomāt par lubrikantu. Tomēr Tu nekad nevari zināt, cik Tavs partneris ir labi apveltīts, attiecīgi lubrikants šādā gadījumā var palīdzēt un atvieglot dzimumaktu.

Otrapuse.lv
Bustle, Psychology Today